10 Декември, 2017 10:59 1 590 6

Венци Стефанов: Феновете на Левски са наркомани

  • стефанов-
  • фенове-
  • наркомани-
  • обиди-
  • левски-
  • славия

Уважих молбата на Боримиров, а получих обиди по адрес на майка ми", изрази възмущението си босът на Славия

Босът на Славия Венцеслав Стефанов каза след равенството 1:1 на тима му с Левски, че по-слаб отбор на "сините" не е виждал досега. "Подарихме една точка на Левски. Аз лично по-слаб Левски никога не съм виждал", каза Стефанов след срещата от 20-ия кръг на Първа лига.

Той изказа възмущението си от поведението на гостуващата агитка, която не спря да го обижда дори и след срещата, докато той говореше пред журналистите - "Искам да изкажа възмущението си от това, което се чуваше от трибуните. По молба на Даниел Боримиров се съгласих да почетем паметта на техния фен, а за сметка на това получих обиди по адрес на майка ми и по мой адрес. Това е гадно и отвратително, но нека си остане за тяхното възпитание. Аз казвам това, което мисля, а какво казват феновете на Левски и ЦСКА - не ме интересува. Какво да отговориш на такива хора, простотията бъка."

"Какво мога да им кажа на такива хора? Можеш да говориш на човек, който има нещо в главата. На такива пропити от наркотици и простотия хора, няма какво да говориш. Кой мач е уговорен? Не ми се говори за такива простотии, а билетите навсякъде са по 20 лева, не са само тук", продължи Стефанов.

"Обяснявам си го с липсата на първите седем години от възпитанието на тези хора. Може би, ако Левски беше победил, нямаше да викат. Щяха да са доста по-тихи и кротки. Затова в нашата държава трябва да има полиция и такива хора да не бъдат допускани на мачовете. Какво може да направи БФС, според вас, срещу тези хора? Засилената охрана зависи от клубовете. Както за мачовете в Пловдив, така и навсякъде. Тук трябва да има 20-30 полицаи, които да въвеждат ред, но явно това липсва. Защо липсва не мога да кажа. Ние никога не поръчваме частна охрана, а винаги си плащаме на полицията. Какво правят те в момента, не мога да ви кажа. Трябва да има санкции за такива фенове, и то сериозни. Някой ще заведе ли детето си на мач, ако има такива изстъпления? Това не зависи от никой в БФС, а е работа на държавата", каза босът на Славия.

"Има си гласуване, след него ще видим кой е победител. Подкрепям кандидатурата на Борислав Михайлов и е нормално да смятам, че той ще победи. Просто Любослав не притежава качества за ръководител. Много добър футболист, оставил следа в българския футбол и в Европа, но от всяко дърво свирка не става. За такива постове се търсят добри мениджъри, хора с добри позиции в Европа и в самата държава. Защото авторитетът на един ръководител на БФС, трябва да е доказан не само в България, но и навън. От досега кандидатиралите се аз не виждам такъв. Всеки има право да се кандидатира, ако може да направи нещо по-добро. Хората, които се занимават с управлението на футбола обаче, няма как да променят такива фенове. Може би съм лош, защото не подкрепих кандидатурата на Любослав Пенев, но когато подкрепях ЦСКА да бъде този, който е припознат от публиката – бях добър. Сега, като не подкрепих техния човек – съм лош", добави Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    10 10 Отговор
    За мен лично Венци Стефанов - е един от най-стойностните хора в Българския футбол(или каквото е останало от него), като никога не съм бил фен на Славия.
    За разлика от всички други "футболни деятели", президенти, собственици и т.н...човека говори винаги с факти и истини.
  • 2 Бай Благой

    14 4 Отговор
    ......а за феновете на синия отбор(дори няма да ги оприлича със светеца Левски) - то това всичко е ясно още от годините на комунизма дори, че са най големите прос*аци и наркомани.
    Навсякъде където отидат като гости има ексцесии-счупени автобуси, прозорци, глави, НО то това си е заради властта, законите и съда.
    В Англия има фенове, които преди мачове ги прибират на топло - преспиват в районното докато мине мача и ги пускат на сутринта...и така 1-2 години докато им изтече наказанието. И за това можеш да видиш бащи със синовете си по трибуните - а тук само 80% лумпени.
    Весели празници на всички!!
  • 3 Бесен Язовец

    15 2 Отговор
    Цялото футболно първенство е пародия.Събрали се няколко бандити и си направили първенство.Перат пари от данъци и чужди футболисти а наще момчета на скамейката.Футболът в родината отдавна загина пародия като наща държавица.Пълен хаос.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мишо

    4 4 Отговор
    По нагъл от Венци е само Гриша Ганчев и Стойкас Стоилас.
  • 6 555

    3 0 Отговор
    Е ЧЕ НАЛИ ТОВА СА ГАЛЕНИЦИТЕ НА БАТКОВ, САМО МУ ОСТАВАШЕ ДА ОТВОРИ КОФИ-ШОПОВЕ НА ГЕРЕНА, СТИМУЛИРАШЕ БОКЛУЦИТЕ А МАХАШЕ СТОЙНОСТНИТЕ