Last news in Fakti

10 Декември, 2017 18:33 2 053 3

Треньорът на Бербатов за контузията: Трагедия

  • бербатов-
  • контузия-
  • трагедия-
  • мюленстийн-
  • керала бластърс

Димитър е важен катализатор на играта, вече започваше да се чувства добре в тази роля", призна Мюленстийн

Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн коментира контузията на звездата на отбора Димитър Бербатов при тежката загуба с 2:5 от ФК Гоа в мач от индийската Суперлига. На пресконференцията след мача 53-годишният холандец потвърди, че Бербо е получил мускулна травма на прасеца.

„Това със сигурност е много неприятно. Виждате колко е важен Димитър като катализатор на играта. Не знам колко дълго ще бъде извън игра. Скоро ще имаме точна информация“, обяви Мюленстийн.

„Със сигурност отсъствието му ще бъде голям проблем за нас. Всеки може да потвърди, че Бербатов започваше да се чувства все по-добре в новата си роля и по-задната си позиция. Ще трябва да видим как ще запълним отсъствието му през следващите мачове, ако не и за по-дълъг период“, допълни треньорът на Керала Бластърс.

„След напускането на Берба не се справихме добре на терена. Другият отбор прилагаше висока преса и нашата основна задача беше да се освободим от този натиск. Едва тогава можеше да мислим за изнасяне на играта в противниковата половина, но не успяхме достатъчно бързо да преминаваме от една зона в друга“, анализира Рене Мюленстийн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамяни Курестия

    9 7 Отговор
    Тоя др.сльо върти един и същи номер навсякъде. Подписва и после кофти оп контузия. Жалак палячо.

    Коментиран от #2

  • 2 Не бербам

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дамяни Курестия":

    Може и наистина да се контузва, нали е манекен, ама не му и дреме де, българско качество - те го плюят той кисне на басейна и си бърка у г..а
  • 3 все тая

    0 0 Отговор
    Ей Дамяни Курестия , вземи и си наври фамилията на онова място...