Last news in Fakti

12 Декември, 2017 13:57 1 909 0

Добри новини за Димитър Бербатов

  • контузия-
  • бербатов-
  • завръщане-
  • керала бластърс

Звездата на Керала готов за игра на 31 декември

Българският нападател на индийския Керала Бластърс - Димитър Бербатов бе зарадван с добри новини. Голмайсторът получи контузия при загубата с 2:5 от Гоа, но прегледите показаха, че тя не е толкова сериозна и той ще може да вземе участие в мача срещу Бенгалуру на 31 декември.

"Тъкмо се върнах от магнитния резонанс. Трябва да се върна до 20 дни. Най-вероятно ще съм на разположение за мача на 31 декември. Не е голям проблем. Имам мускулна контузия от втора степен. Не е толкова зле, колкото мислехме. Вече започнахме възстановяването", сподели Бербатов във видео в Instagram.

36-годишният футболист призна, че изминалата седмица не е била никак добра за него.

"Не беше добра изобщо седмицата. Първо, загубата от Гоа и после Ман Юнайтед загуби от Манчестър Сити", допълни Бербо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА