13 Декември, 2017 10:01 727 0

Челси се изравни с Юнайтед в Англия

  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • бакайоко-
  • вилиан-
  • хъдърсфийлд-
  • педро

Шампионите сразиха като гости новака Хъдърсфийлд

Челси победи с 3:1 при гостуването си на новака този сезон Хъдърсфийлд в среща от междинния 17-и кръг на английската Висша лига и се изравни по точки с втория Манчестър Юнайтед, който утре домакинства на Борнемут. "Сините" от Лондон се реваншираха на феновете си за поражението с 0:1 в лондонското дерби в Уест Хям в миналия кръг.

Още в 6-ата минута Педро прати топката във вратата на домакините, но попадението бе отменено заради засада. Играчите на Антонио Конте поведоха с гол на френския халф Тиемуе Бакайоко (23), а асистиралият му бразилец Вилиан (43) удвои малко преди края на първата част. Две минути по-късно Педро пропусна само срещу вратаря Льосъл.

След почивката все пак Педро (50) се разписа след нов голов пас на Вилиан. „Сините” от Лондон продължиха да бъдат по-активни, но в самия край се отпуснаха и в добавеното време белгийската резерва на домакините Лоран Депоатър (90+2) оформи крайния резултат.

Така Челси записа 11-а победа от началото на сезона и събра 35 точки, колкото има и вторият Манчестър Юнайтед, който е с мач по-малко. Хъдърсфийлд регистрира девета загуба и е 12-и с 18 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА