14 Декември, 2017 01:00 1 009 0

Конте: Манчестър Сити няма настигане

  • конте-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • манчестър сити-
  • титла

"Ще се опитаме да ги догоним, но не вярвам това да се случи", сподели мениджърът на Челси

Мениджърът на Челси Антонио Конте не таи надежди, че тимът му ще съумее да защити титлата си в Англия. Според италианския специалист лидерът във временното класиране Манчестър Сити е недостижим и няма как да бъде спрян от другите отбори.

Към момента "гражданите" заемат първото място с актив от 46 точки, следвани от Юнайтед и Челси с 35, като "сините" дори са с мач повече.

"Можем да кажем, че сме в добра позиция предвид обстоятелствата. Просто в момента има отбор, който няма как да бъде спрян. В противен случай щяхме да се борим за титлата с Манчестър Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Ливърпул. Това не значи, че няма да се опитаме да догоним Сити, но за да се случи, трябва да побеждаваме във всеки мач и да разчитаме на огромен техен срив”, заяви Конте след успеха на Челси с 3:1 над Хъдърсфийлд.

"Много съм доволен от трите точки срещу Хъдърсфийлд. Не забравяйте, че те победиха Юнайтед и създадоха сериозни проблеми на Сити. Футболистите изпитваха удоволствие от футбола и трябва да продължим в същия дух. Единственото, което не ми хареса, беше допуснатият гол. Такива победи са от голяма полза за увереността на тима, особено след загуба, като тази от Уест Хям”, подчерта Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА