13 Декември, 2017 13:27 620 1

Моуриньо отново се разсърди на журналисти

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • журналисти-
  • манчестър сити-
  • гняв

Португалецът прекрати преждевременно пресконференция

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана бесен на английските журналисти и напусна вчерашната си пресконференция. Причината за напускането на залата са въпроси, които бяха свързани със скандалите в тунела на "Олд Трафорд" след дербито на Манчестър.

Португалецът първо обясни, че случилото се е въпрос на различия в поведението и възпитанието на играчите, а след това даде пример за начина, по който неговите футболисти са отпразнували успеха си срещу Арсенал на "Емиратс". След това Моу опита да приключи темата, но въпросите по нея продължиха и той видимо остана ядосан.

Първият бе свързан с това дали Специалния очаква клубът да бъде наказан, а той отговори с голяма доза ирония: "Защо? Мисля, че вие работите за друг клуб, а не за медия".

След това Моуриньо бе запитан дали очаква санкции конкретно за Ромелу Лукаку, за когото се твърди, че е хвърлил бутилка по човек от щаба на Манчестър Сити. А той отговори така: "Знаете как се процедира - обвинявате го, разследвате, показвате доказателствата и го наказвате."

Журналистите обаче продължиха да настояват и попитаха Моуриньо дали е сигурен, че неговите играчи са се държали по най-подходящия начин. Тук португалецът каза, че е убеден в това, след което стана от мястото си, благодари и тръгна да излиза. По пътя към изхода Специалния упрекна журналистите, че не уважават Борнемут, футболистите на този отбор и техния мениджър Еди Хау, тъй като не са задали никакви въпроси за предстоящия сблъсък между двата тима. Двубоят е тази вечер от 22:00 часа на "Олд Трафорд".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nameless

    1 0 Отговор
    Хич не го харесвам този Моуриньо, но в случая е прав. На пресконференция за сблъсък между два отбора да се чоплят теми свързани с не присъстващ трети отбор е смешно.