14 Декември, 2017 15:29 758 0

Бензема ще продължи да рита в Реал Мадрид

  • бензема-
  • реал мадрид-
  • зидан-
  • оставане

Това обяви треньорът на "белите" Зинедин Зидан

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не иска в клуба да бъде привличан нов нападател, който да замени Карим Бензема. Зидан продължава да вярва на бившия играч на Олимпик Лион, въпреки малкото му попадения от началото на сезона.

"Не смятам да питам за нови попълнения през януари", заяви Зидан след победата с 2:1 над Ал Джазира (ОАЕ) в полуфиналите на Световното клубно първенство.

"Карим се справи добре в мача, макар и да не вкара. Той обаче се движеше добре и взаимодействаше добре с Кристиано. Малко съм разочарован, че не успя да вкара, защото го искаше. Мачът бе труден за нас, но такива неща се случват във футбола", каза още Зидан след срещата.

Бензема бе на няколко пъти много близко до отбелязването на гол срещу Ал Джазира, но два пъти и гредите му попречиха да стори това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА