15 Декември, 2017 15:59 882 0

Разбиха апартамента на Емери за тениска на Неймар

  • емери-
  • неймар-
  • фланелка-
  • псж-
  • крадци

Треньорът на ПСЖ е бил ограбен, а крадците са търсили фланелка на бразилеца

Треньорът на ПСЖ Унай Емери е бил обран от неизвестни извършители, твърди френското издание Le Point. Апартаментът на испанския специалист е бил разбит и от него са откраднати ценни семейни вещи.

Сред тях е часовник на стойност 7 хиляди евро, както и две скъпи чанти на неговата съпруга, а освен това са били прибрани и документи за трансфери и клубни планове, които имат особено голяма стойност за спеца.

Общата стойност на материалните щети възлиза на 20 хиляди евро, но притесненията на Емери са свързани най-вече с документацията за бъдещите му планове.

Доста интересно е да се отбележи, че крадците са откраднали и оригинална тениска с подпис на звездата на отбора Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА