Last news in Fakti

19 Декември, 2017 01:00 2 088 0

Решено! Давид Луис напуска Челси

  • луис-
  • конте-
  • челси-
  • унижение-
  • напускане

Бранителят не може да търпи повече униженията на Антонио Конте спрямо него

Давид Луис е сигурен напускащ в редиците на Челси през зимата, твърди британското издание "Пийпъл". От доста време насам е ясно, че той има проблем с мениджъра на тима Антонио Конте, който датира от разгромната класическа загуба срещу италианския Рома в Шампионската лига.

Специалистът напоследък залага на Андреас Кристенсен като партньор в центъра на отбраната на Гари Кейхил и тимът на "сините" е постигнал шест победи в последните си осем мача във Висшата лига с тази двойка бранители.

Ролята на резерва със сигурност не удовлетворява Луис, а най-пресния случай на футболист в конфликт с Конте бе Диего Коста, който изтърпя доста унижения преди да бъде продаден.

Изданието твърди, че Луис ще смени отбора, тъй като му е важно да играе и за да попадне в състава на Бразилия за Мондиала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА