Last news in Fakti

18 Декември, 2017 22:00 823 1

Ардинци избират своите спортисти на годината

  • купа-
  • ардино-
  • спортист

Огромен интерес предизвиква сред гражданите анкетата за Спортист на годината в община Ардино. До момента на сайта на общината са гласували 1160 души. В анкетата за Спортист на 2017 година води тенисистката Вероника Кехайова, а отборно детският футболен отбор на „Юнак“. Вотът на гражданите ще продължи до 20 декември.

Критериите за избиране на Спортист и отбор на годината в Ардино ще бъдат по следния начин. Победителят от анкетата в сайта на общината ще получи 80 точки, вторият 68, а третият 56. Основен критерий за определянето на призьорите ще бъдат постигнатите постижения на спортистите и отборите през настоящата 2017 година.

За първо място 80 точки, за второ 68 и за трето 56 точки, като тези точки ще се умножават според ранга на спечеленото състезание от всеки спортист и отбор.

Медали от общински турнир, точките се умножават по 0,3, в областен по 0,5 и в републикански по 1. Например: 80X0,3= 24 точки.

За индивидуалните спортове дисциплините „двойки“ и „смесени двойки“ се умножават по 0,5.

Церемонията по награждаването на Спортист на 2017 година ще бъде на 22 декември (петък) в салона на градското читалище по време на традиционния отчет на кмета на община Ардино Ресми Мурад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.