19 Декември, 2017 12:56 1 599 0

Искрено и лично от далечна Индия

  • бербатов-
  • индия-
  • пресконференция-
  • роля-
  • керала бластърс

Димитър Бербатов даде пресконференция пред медиите в Индия, на която говори за първите си дни в местния Керала Бластърс. Бербатов обясни как се чувства в новата си роля - на полузащитник и разкри целите си.

"За мен не е проблем, че не играя на обичайната си позиция. Да бил съм нападател, но мога да играя и като полузащитник, а и като защитник, ако трябва", коментира Бербатов.

Той призна, че е пример за останалите и се стреми да им помага с опита и действията си на и извън терена.

"Благодарен съм на Керала, че ми даде възможност да продължа да играят футбол. Аз се забавлявам, няма какво да доказвам. Правя го за себе си и за отбора. Опитвам се да давам пример на останалите като успял играч", каза Бербатов.

Звездата на Керала надъха съотборниците си и каза, че въпреки недобрия старт на сезона, нещата могат да се получат.

"Трябва да уважаваме всеки, но да не се страхуваме от никого", обясни българинът. Той бе попитан дали се готви да става треньор, на което отвърна одобрително, но с уговорката, че има още време дотогава.

Бербатов посочи плеймейкъра на Барселона Андрес Иниеста като футболист за свой пример, тъй като създава голови положения, а това по думите му е същността на футбола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА