Last news in Fakti

19 Декември, 2017 14:31 1 367 0

Дерменджиев пред напускане на България

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • иртиш-
  • херо-
  • треньор

Бившият треньор на Лудогорец може да поеме казахстанския Иртиш

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев ще поеме казахстанския Иртиш Павлодар, твърди "Новспорт" Специалистът е договорил всичките си условия и вече е подписал договор с ръководството на клуба, който ще бъде първият му чужд отбор. По ирония на съдбата той ще поеме отбора на Иртиш, откъдето дойде заменилият го в Лудогорец Димитър Димитров - Херо. Възможно е Дерменджиев да привлече български футболисти в Иртиш, но това ще стане ясно на по-късен етап.

Досега 62-годишният специалист е работил само в български клубове, като започва кариерата си от Спартак (Пловдив) - 1998 година, преминава през Литекс, Ботев (Пловдив), Сливен и Лудогорец.

Припомняме, че Иртиш допреди дни преговаря с бившия наставник на Спартак (Москва) Валери Карпин, който пристигна в Казахстан за разговор с ръководството на Иртиш. Клубът търси треньор от 6 декември, когато президентът на клуба Расул Уразгулов пусна обява на клубния сайт с изисквания кандидатите да са с лиценз PRO и опит от поне 5 години.

Vesti.kz информира за 24 кандидати, отговорили на обявата, от които са избрани четирима. Освен Георги Дерменджиев, се твърди, че сред претендентите за поста е бил и спортно-техническият директор на Дунав - Ивайло Петков, както и Михаил Билек - бивш треньор на чешкия национален отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА