19 Декември, 2017 18:37 2 693 0

Домусчиев хвърля милиони за нови в Лудогорец

  • херо-
  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • селекция-
  • трансфер

Херо настоява по време на зимния трансферен прозорец да бъдат взети поне три попълнения

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров настоява по време на зимния трансферен прозорец да бъдат взети поне три попълнения. Херо държи отборът да бъде подсилен от бек, халф и централен нападател. В момента твърди титуляри по фланговете на отбраната са бразилците Натанаел и Сисиньо.

При нужда като краен защитник е ползван и сънародникът им Лукас Саша, който се справя добре на позицията. Той обаче е обвързан с клуба до лятото и може да не е част от дългосрочните планове за развитие на разградския тим.

Затова и Димитров иска да вземе играч на този пост. Още повече че интерес от чуждестранни клубове към Натанаел и Сисиньо не липсва, пише "Тема спорт". Доста любопитна е ситуацията в халфовата линия. В нея през есента като титуляр се наложи Яцек Горалски. Полският национал измести от единайсеторката капитана Светослав Дяков. Благоевградчанинът даде да се разбере, че това не му харесва.

Той също е с изтичащ през лятото договор. И за момента няма разговори между двете страни за удължаването му. В момента приоритет №1 пред Лудогорец е привличането на качествен централен нападател.

Спортният директор Методи Томанов лично наблюдава играч на този пост от френското първенство. Очаква се класен атакуващ играч да пристигне в отбора веднага след Нова година. Както е известно, доста често Димитър Димитров използваше схеми без чист централен нападател. Това бе причината и румънският стрелец Клаудиу Кешеру да се заседява на пейката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА