20 Декември, 2017 10:57 981 0

Американци вадят милион за играч на ЦСКА

  • недялков-
  • далас-
  • интерес-
  • трансфер-
  • цска

Антон Недялков многократно наблюдаван от треньора на Далас

Футболист на ЦСКА отново може да заиграе в американската Мейджър Сокър Лийг. Сериозен интерес към „червения“ защитник Антон Недялков проявява Далас, твърди "Труд". Колумбийският треньор на тексасците Оскар Пареха многократно е наблюдавал дискове с играта на национала. От "Българска армия" обявиха, че няма да се разделя със звездите си, но офертата отвъд Океана е в графата „неустоими“.

Най-вероятно става въпрос за над 1 милион евро. При всички положения тимът от Борисовата градина ще получи процент от следващ трансфер.

През този сезон Недялков се наложи като един от най-добрите на „Армията“. Освен отличен бек той играе силно и като крило. Недялков има 19 мача през есента.

Далас е създаден през 1995 година и играе мачовете си на „Тойота Стейдиъм“, който е с капацитет 29 295 места. В историята си Далас е спечели веднъж купата на Мейджърлигата. Клубът е в тясно сътрудничество с клубове от Германия, Англия и Мексико.

През 2003 година ЦСКА продаде в Мейджърлигата защитника Галин Иванов, който игра един сезон за Ди Си Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА