20 Декември, 2017 14:29 754 0

ЦСКА отново ще играе срещу Динамо Киев

  • цска-
  • динамо киев-
  • контрола

Контролата ще се проведе в Марбея

ЦСКА ще срещне украинския гранд Динамо (Киев) в контрола по време на зимния си лагер в Марбея, пише "Тема спорт". Двата тима вече са се разбрали за спаринга. Отборите ще се засекат за няколко дни на испанска земя. Динамо е там на подготовка от 14 януари до 27 януари, а "червените" от 23 януари до 3 февруари.

Така играчите на Стамен Белчев ще срещнат киевчани в един от първите четири дни на престоя си в Марбея.

Това ще е трета контрола между двата отбора в последната година и половина. На 10 юли 2016 година ЦСКА бе разбит с 0:3 в Австрия. През миналата зима, на 10 януари не бе излъчен победител - 2:2. В състава на украинците трети сезон кара бившият нападател на "червените" Жуниор Мораес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА