Last news in Fakti

22 Декември, 2017 15:03 1 198 2

Херо: Мислех да подам оставка след мача с Хофенхайм

  • херо-
  • хофенхайм-
  • димитров-
  • оставка-
  • критики-
  • лудогорец

"След този мач бях на ръба", призна треньорът на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров призна, че е бил на прага да напусне клуба след мача с Хофенхайм в Германия. Срещата завърши при резултат 1:1, който класира за елиминационната фаза българския шампион. Мненията след двубоя от страна на определени хора, обаче са ядосали Херо и той е пожелал да напусне.

Димитров бе попитан дали е имало моменти, в които да искал да си хвърли оставката.

"Имало е такива моменти. Един от тези моменти беше след класирането ни за 1/16-ина финалите в Лига Европа, след ремито с Хофенхайм. Видях реакцията на определени хора, твои колеги. Беше адски болезнено и неприятно. Още вечерта исках на напусна. Разговарях с нашите ръководители. Това беше емоционално решение. Исках да ни оставят 1 час да се зарадваме. Знам, че работим в България и нещата са такива", каза Херо пред "Дарик Радио".

"Не знам защо имам толкова врагове в България. Навсякъде съм работил и съм се опитвал да защитавам клуба, в който работя. Сега има негативно отношение към Лудогорец от феновете на Левски и ЦСКА и съответно към мен", допълни треньорът на шампионите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    5 1 Отговор
    защото сме бедни и прости
    а футбола е за прости хора
    освен ако не се сещате за друг спорт с побоища?
    тенис? голф? ски ? ади бокса дето се налагат само
    нима се бият феновете на единия боксьор?
  • 2 Олигарха

    0 1 Отговор
    По-добре остани и си довърши делото по съсипването на агата до края. На лято може да ходиш, където си искаш.