Last news in Fakti

27 Декември, 2017 09:54 1 345 2

Левски продава Обертан на турски слабак

  • обертан-
  • касъмпаша-
  • левски-
  • трансфер

Касъмпаша има сериозен интерес към крилото

Турски слабак е направил запитване до Левски за Габриел Обертан, пише „Меридиан Мач“. В петък мениджърът на „сините“ Асен Букарев обяви, че клубът е готов да продаде французина и от Касъмпаша са реагирали веднага на неговите думи.

Турците официално са се поинтересували от цената на бившия играч на Манчестър Юнайтед. Преди време от „Герена“ бяха обявили, че ще се разделят с Обертан срещу 5 милиона евро, но според запознати това ще стане и за един милион. Именно такава е цената, която от „Герена“ обявили пред клуба от Истанбул.

От Касъмпаша поискали малко време, за да помислят дали ще платят или ще търсят друг вариант за селекцията си. Тимът в момента е 11-и в класирането с 19 точки, но амбициите на шефовете са големи.

Касъмпаша играе домакинските си мачове на стадион „Реджеп Таип Ердоган“. Турският президент е роден в този квартал на Истанбул и като юноша е тренирал в клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Джантата

    0 0 Отговор
    Като има. Такива глупаци като букарев. Да ги държат в левски. Затова нямада върви ЛЕВСКИ. НАПРЕД .ЗАЩОТО В КЛУБА ИМА. ЧОРБАРСКА КЪРТИЦА И КАКВОТО СТВА В КЛУБЪТ ЧОРБИТЕ ГО ЗНАЯТ. И НЯКОИ КЛАСЕН ИГРАЧ. КАТО. ГАБРИЕЛ. ОВЕРТАН СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА ЧОРБИТЕ И. ЦИГАНИТЕ ОТ. РАЗГРАД. .ЧОРБИТЕ ВЕДНАГА ЗАДЕИСТВАТ. ЧОВЕКА. ОТ ГЕРЕНА. ТОЗИ ФОТБУЛИС ИЛИ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН ИЛИ ДАНЕ ГО ПУСКАТ СРЕЩУ ТЯХ .ДАВИЕ. ЯСНО СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И. ПРЕВЪРЖЕНИЦИ НА. СИНИЯ. ТИМ .