28 Декември, 2017 01:00 1 609 0

Юнайтед готви голям трансфер - взима Дибала

  • манчестър юнайтед-
  • дибала-
  • ювентус-
  • трансфер

Жозе Моуриньо е голям почитател на нападателя

Манчестър Юнайтед си постави доста амбициозна цел да привлече в редиците си нападателя на италианския шампион Ювентус Пауло Дибала, твърди "Дейли Стар". 24-годишният футболист в момента не може да се похвали с постоянно титулярно място в състава на торинци заради схемата на Масимилиано Алегри.

Според Жозе Моуриньо той би бил истинско попадение за неговия тим и може да засили изключително много офанзивната мощ, като усилено се говори, че тимът е готов да предложи за него 60 млн. паунда

Подобна сделка обаче едва ли може да стане преди края на сезона, а Специалния е готов да жертва Хенрих Мхитарян, за да освободи място на Дибала.

Междувременно и Маруан Фелаини може да си тръгне от "Олд Трафорд", като това вероятно ще бъде още през януари. Неговото име се свързва с Рома и турски отбори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА