Last news in Fakti

28 Декември, 2017 00:22 1 513 0

Милан задълбочи кризата в Интер

  • дерби-
  • копа италия-
  • милан-
  • интер-
  • италия-
  • кутроне-
  • дерби дела мадонина-
  • криза

Милан изхвърли Интер от Копа Италия

В драматично „Дерби дела Мадонина” на четвъртфиналите в турнира Копа Италия Милан победи Интер с 1:0 и задълбочи кризата в тима на „нерадзурите”. Интер допусна трета поредна загуба, след като падна от Удинезе и Сасуоло в италианското първенство и се отдалечи от мечтата си за скудето.

За капак „росонерите” изхвърлиха градския си съперник и от Копа Италия. В напрегнато дерби двата тима не успяха да си вкарат гол в редовното време и се стигна до продължения, в които Милан нанесе смъртоносен удар чрез резервата Патрик Кутроне.

В 23-ата минута „нерадзурите” вкараха гол след изпълнение на корнер, но главният съдия Марко Гуида отмени гола заради засада – след преглед на видеоповторение на ситуацията. Пет минути след това Милан можеше да открие резултата, но силен удар на Сусо беше спасен от Самир Ханданович. В началото на второто полувреме Интер имаше добри възможности за гол, но вратарят на Милан Антонио Донарума бе решителен в спасяванията. В 79-ата минута Сусо стреля опасно, но след рикошет топката се удари в гредата. До края на редовното време двата милански гранда не успяха да си вкарат и се стигна до продължения.

В 104-ата минута Патрик Кутроне откри резултата за Милан, след като беше изведен по прекрасен начин от Сусо и от близко разстояние преодоля Ханданович. Интер опита да изравни и да стигне поне до дузпи, но без резултат. На полуфиналите Милан ще се изправи срещу тима на Лацио, който отстрани Фиорентина. За последно Милан спечели Копа Италия през далечната 2003 година, когато победи Рома на финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА