4 Януари, 2018 01:00 1 141 0

Валверде: Духът на Барса падна с напускането на Неймар

  • валверде-
  • барселона-
  • дух-
  • напускане-
  • неймар

"Ние обаче преодоляхме този момент, моите играчи са най-добрите", добави треньорът

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че отборът е бил разтърсен през лятото от шокиращото преминаване на Неймар в ПСЖ. Както е известно, кариоката пожела да напусне стадион "Ноу Камп" и парижани взривиха пазара, плащайки заложената сума (222 милиона евро) в клаузата му за откупуване.

"Не отричам, че напускането на Неймар беше труден период за нас. Много дълго време се спекулираше по темата и в един момент сделката беше финализирана. Това се отрази на нашия лагер", коментира специалистът.

"Без него трябваше да излезем срещу Реал Мадрид и записахме негативни резултати. Около отбора се появи песимистично настроение, но ние го преодоляхме. Доволен съм от играчите, с които разполагам. За мен те са най-добрите в света", добави Валверде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА