4 Януари, 2018 13:31 1 840 1

"Заваляха" оферти за Кристиано Роналдо

  • оферти-
  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • челси

В Испания отново започнаха спекулации относно бъдещето на португалеца

В офисите на европейския клубен шампион Реал Мадрид са пристигнали три оферти за голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, твърди El Chiringuito.

Според източника, едно от предложенията е изключително сериозно, но не се споменава откъде е. То е финансово примамливо както за "кралския клуб", така и за петкратния носител на Златната топка.

Твърде вероятно е една от офертите да е от английския първенец Челси, който може да си позволи португалския национал. Изданието пише още, че ако до два месеца Роналдо и Реал не се разберат за нов договор, той е готов да напусне "Сантяго Бернабеу".

Преди няколко дни отново се появиха информации, че Кристиано възнамерява да се върне във Висшата лига, където с екипа на Манчестър Юнайтед се изгради като световна звезда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро Бекъма

    9 1 Отговор
    Ние от Стърчипишка Ямболско също го искаме......