5 Януари, 2018 11:58 1 153 0

Серина Уилямс не иска на Australian Open

  • серина уилямс-
  • тенис-
  • раждане-
  • сватба-
  • australian open

Американката не се чувства готова да се завърне на корта след раждането

Американската тенисистка Серина Уилямс призна, че няма да участва на Australian Open. 36-годишната Уилямс само преди дни се завърна на корта, след като през септември роди и след това вдигна сватба.

„След участието ми в Абу Даби разбрах, че все още не съм на нивото, на което аз да се виждам. От екипа ми настояха: „Участвай на турнири, само когато си подготвена да се бориш за титлата“. Мога да се състезавам, но не искам просто да участвам, искам да постигна нещо повече, а за това ми трябва малко повече време. Точно заради това реших да не участвам на Australian Open“, призна американката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА