8 Януари, 2018 13:56 3 943 1

Почина седемкратен шампион на България

  • шампион-
  • атанасов-
  • инсулт-
  • смърт-
  • автомобилист

Александър Атанасов не успя да пребори инсулта

Автомобилният спорт загуби двигателя си в Северозапада. След кратко боледуване тази нощ почина седемкратният шампион на България по автокрос Александър Атанасов, информира „Конкурент“. Председателят на АМК Старт-Н (Криводол) получи инсулт в края на декември, от който не можа да се възстанови. Той до последно беше по пистите из България. Погребението му е утре от 14:00 часа в гробищата в Монтана.

Атанасов така и не можа да дочака реализирането на мечтата на живота му – трасе №1 в България за рали крос писта „Строител“ в Криводол да приеме кръг от европейския шампионат. Последната купа, която доайенът вдигна, бе на годишното награждаване на БФАС за 2017 г. Тогава неговият клуб получи трофея си за своята 10-та отборна титла в рали кроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съсед

    14 0 Отговор
    Почивай в мир Сашо.