Last news in Fakti

12 Януари, 2018 16:56 1 873 2

Наредиха Бербатов до легенди на Юнайтед

  • бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • легенди-
  • класация-
  • трансфери

Българинът сред най-добрите трансфери в историята на клуба

Димитър Бербатов бе определен за 14-ият най-добър трансфер в историята на Манчестър Юнайтед. Това се случи в класация на портала Goal.com, който го нареди пред Пол Погба, Робин Ван Перси, Давид де Хеа, Хавиер Ернандес и Антонио Валенсия.

"Той веднага се превърна във фаворит на феновете, след като предпочете офертата на Юнайтед пред тази на Манчестър Сити. Българският национал вкара 9 гола в първия си сезон, но завърши с най-много асистенции, с което доказа, че не е егоист. Неговата бавна игра често бе критикувана от медиите, но доста по-рядко от феновете, които редовно се радваха на страхотните му голове", пише изданието за Бербатов.

В топ 10 са Ерик Кантона, Рой Кийн, Анди Коул, Оле Гунар Солскяер, Теди Шерингам, Яп Стам, Рууд ван Нистелрой, Рио Фърдинанд, Кристиано Роналдо и Уейн Рууни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 6 Отговор
    Да ме извиняват от портала, но няма как да се съглася с това. Бербатов отиде в МанЮ с рекорден трансфер за клуба от 30+ милки. 3 години ту игра, ту не беше дори в групата. Стана голмайстор с 20 гола, 5 от които на Бистришките Тигри на Бойко. Тръгна си прокуден. Той е много добър футболист, но просто не попадна в Юнайтед в подходящо време. Де Хея и Валенсия побиват камък вече в Манчестър, за първия се въртят слухове за многомилионен трансфер. Ван Перси колко гола има за Юнайтед, че нещо не се сещам? Ахам, Гугъл каза за 105 мача57 гола, за същите 3 години. Нашия има 149 мача и 56 гола. Струвал е само 24 милки на Юнайтед, продаден е за 5. Нашия май като свободен агент си тръгна. Чух, че 3 дни имало парти след като напуснал...
  • 2 чоплека

    0 0 Отговор
    наредили го-хай ди дееее.