16 Януари, 2018 09:28 1 860 4

Бербатов все пак може да заиграе в България

  • бербатов-
  • томаш-
  • берое-
  • преговори

Треньорът на Берое - Александър Томаш, не изключи възможността Бербо да заиграе за заралии

Треньорът на Берое Александър Томаш призна, че се водят преговори с двама футболисти, а също така други двама играчи могат да пристигнат на проби по време на лагера в Турция, който стартира от четвъртък. В сряда заралии срещат Марица в контрола.

"Водим преговори с двама футболисти за директни договори, а също така водим разговори с двама играчи за проби, но не знам дали ще дойдат. Става въпрос за свободни агенти", сподели Томаш в предаването Info Zona на ТВ Стара Загора, цитиран от "Тема спорт".

"ДНК-то на Берое е да атакува и да играе офанзивен футбол. Мачът срещу ЦСКА (б.а. -загубен с 0:6) е много срамен за мен като треньор, за нашите футболисти, но трябва да си вземем поуките. Ние се надиграваме срещу всеки съперник. Трябва да си изведем точните изводи, за да се развиваме", продължи наставникът на старозагорци.

Той разкри сензационно, че Димитър Бербатов не е затворена страница за заралии. През лятото Митко води подготовка с Берое, като игра в контроли. Очакваше се дори да подпише, но избра да продължи кариерата си в Индия.

"Защо Димитър Бербатов да не е все още реална опция да заиграе в Берое? Отборът ни е на доста по-добро ниво. Убеден съм, че напролет ще стоим още по-добре", добави Томаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯЪЮА

    2 2 Отговор
    МОЖЕ МОЖЕ АМА В ЦИРКА
  • 2 Любка

    1 1 Отговор
    Че той въобще играе ли?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 той

    0 0 Отговор
    За тиквенските тигри, там може и да го вземат...