16 Януари, 2018 13:01 2 183 0

Лудогорец закъса здраво със селекцията

  • лудогорец-
  • селекция-
  • херо-
  • милан-
  • подготовка

Херо е харесал твърде скъпи футболисти

Селекцията на треньора на Лудогорец Димитър Димитров-Херо забуксува и все още не е ясно колко и дали ще има нови футболисти в състава през януари. В момента „орлите" са на подготовка в Турция, откъдето бургаският специалист следи няколко играчи, но е много вероятно да не ги получи, твърдят близки до ръководството на разградския клуб.

Проблемът е, че Херо иска да привлече на няколко поста футболисти, които обаче биха излезли доста скъпо на Лудогорец и биха донесли преразход в бюджета. Не става въпрос само за трансферни суми, но и за заплати.

Желаните от наставника имат финансови претенции, надвишаващи тези на сегашните играчи. От друга страна, Димитров не иска да привлече в състава момчета, които струват по-малко, но и няма гаранции, че ще свършат качествено работата си.

Друг проблем е, че ако сега бъдат привлечени неподготвени попълнения, те няма да имат време да влязат във върхова форма до началото на полусезона и за евромачовете. А няма и да успеят да се нагодят към стила на игра на Лудогорец. Херо настояваше за по-сериозна селекция предвид предстоящия след около месец двубой с Милан от елиминационната фаза на Шампионската лига.

Първият мач между българският шампион и италианците е на 15 февруари в Разград, а реваншът е на 22 февруари. По тази причина през зимата няма да има и напускащи отбора, твърди източникът на „България Днес". Най-сериозно е положението с румънския нападател Клаудиу Кешеру, към когото има конкретен интерес и чиито договор изтича в края на шампионата през пролетта.

В момента се водят преговори между футболиста и клуба дали да се удължи контрактът му и при какви условия, или да бъде продаден още сега за около половин милион евро, тъй като през лятото той ще стане свободен агент.

В края на миналата година Димитър Димитров настояваше по време на зимния трансферен прозорец да бъдат взети поне три попълнения - бек, халф и централен нападател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА