Last news in Fakti

16 Януари, 2018 16:55 1 283 7

Боби Михайлов: Опозицията само плюе!

  • михайлов-
  • бфс-
  • президент-
  • опозиция-
  • критика-
  • избори

"Нямат идеи, а само могат да критикуват", заяви президентът на БФС

Президентът на БФС Борислав Михайлов отговори на журналистическите въпроси след заседанието на Изпълкома. Той сподели, че екипът му се подготвя за победа на Конгреса на 16 февруари и нов мандат, като отказа да коментира другия кандидат Любослав Пенев.

„Няма да коментирам опозицията. А и аз не съм видял идеи, а само плюене. Няма да коментираме, готвим се за Конгрес и да го спечелим, защото смятаме, че сме заслужили", сподели Михайлов.

"От бюджета увеличение от 63% без класирането на националния отбор е нещо огромно, това показва работата на БФС. Говорихме си за наши идеи”, каза президентът на футболния ни съюз.

Относно състава на Изпълкома, Михайлов коментира: „Ще разчитам на по-голямата част, на самия Конгрес ще имам готовност с по-голям брой кандидати за членове на Изпълкома и ще проверя и със самите делегати някои основни неща, присъствието на различен тип хора в Изпълкома, все още не съм готов с това. Сега се концентрираме върху Изпълкома. В рамките на този Изпълком ще има промени със сигурност.”

„На Конгреса ще се гласува 4-годишен бюджет, всички делегати ще бъдат запознати. Този бюджет се гласува на Конгреса. Очакваме ръст във всяка една от тези 4 години. По-голям ресурс ще вкараме заедно с УЕФА в инфраструктурни проекти в полза на по-малки места и клубове. 2 милиона за детско-юношески футбол. Ще помагаме не само да изграждаме сгради, започнахме терени в "Надежда", във Видин. Ще инвестираме по места за така наречения масов футбол. Клубовете ще са радостни, споразумяхме се с фирмата, държаща телевизионните права да изплатят вноската от февруари още сега, за да подпомогне клубовете, които са на подготовка. Ще платят сумата до една седмица, за да са още по-спокойни. Ще имат добър финансов ресурс за старта на сезона и за подготовката", каза Михайлов.

„До 7 февруари трябва да се знаят всички кандидатури и спрямо правилниците да се види кои са изрядни. Конгресът преценява коя кандидатура е законна. Комисията разглежда само документите. Комисията докладва, ако има проблеми в документите на всеки един от кандидатите. След това Конгресът решава кой е редовен и кой не. Не мога да забраня да ме издигат, няма лимит. Трябва да има поне една кандидатура. По устав клубът издига кандидат. Това е позиция на клуба. Фенове, медии не печелят Конгреси. Издигането на една кандидатура се издига от клуба. Това не е моя работа", добави Борислав Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мунчо

    15 0 Отговор
    омръзна ми от този "спИциалист"!
    стига сте писали за това пианде бе!

    Коментиран от #7

  • 2 Иванчо

    14 0 Отговор
    Време е да си ходи тоя. Видя се, че нищо не направи. Ама жадно за далавери още....
  • 3 Георгиева

    8 0 Отговор
    На всички е омръзнал този тъпунгер, но няма наяждане!
  • 4 опала

    0 1 Отговор
    докато далаверата на тима се получава, промени не се правят. любо се прави на палячо , фиктивна опозиция, след изборите пак ще е на клона със своите прятели. и тука малоумниците ще повярват, че ще има избори.
  • 5 ояб

    0 1 Отговор
    Моля, цитирайте го точно!
    Той каза:
    "Всички плюват"
  • 6 Русенец

    1 1 Отговор
    От както присадиха коса на Михайлов, му взеха от честността и достойнството. Превърна се в лакомо парвеню, което загроби българския футбор !
  • 7 Марадона

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "мунчо":

    То не е само опозицията ами всички българи го плюеме !!!!!!!!!
    Освен подчинените и приятели на хранилка другите 99,993 % от българите го плюеме винаги когато можеме