17 Януари, 2018 12:58 1 631 0

Футболисти не искат в Левски заради Роси (ВИДЕО)

  • роси-
  • левски-
  • отказ-
  • побой-
  • селекция-
  • цели

Играчите се страхуват от... побой

Феновете на Левски и кадрите със събличането на Ивайло Петев не са най-отблъскващото за трансферните цели на „Герена“. Треньорът Делио Роси се е вписал идеално в тази картинка, пише „Меридиан Мач“.

„Сините“ са се разминали поне с двама футболисти, които отказали да работят с италианеца. Причината за това видеото, в което треньорът удря Адем Ляич по времето, когато двамата работеха заедно във Фиорентина.

Един от въпросните чужденци дори е дошъл в София и се е разбрал за личните си условия с шефовете на Левски. Той обаче се изметнал в последния момент, след като разбрал, че ще трябва да го тренира Делио Роси.

„Съжалявам, но имам и друга оферта. Може да не е по-добра, но я предпочитал“, заявил легионерът и незабавно отпрашил от България. Другият пък директно отказал по телефона.

Именно липсата на нови попълнения е причината Нелуц Рошу да продължава да е заедно със „сините“ в Малта. Румънецът най-вероятно ще остане на „Герена“, ако Левски не привлече поне двама футболисти до началото на първенството. Иначе от Динамо (Букурещ) са изпратили директна оферта за закупуването му, която била доста примамлива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА