17 Януари, 2018 13:56 1 723 6

Още една легенда приключи с футбола

  • роналдиньо-
  • футбол-
  • кариера-
  • приключване

Роналдиньо реши да спре да рита

След Кака през миналия месец още една от легендите на бразилския футбол Роналдиньо официално сложи край на активната си състезателна кариера. Новината потвърди агентът на 37-годишния нападател и негов брат Роберто де Азис.

"Той се отказа от футбола, всичко приключи. Ще се съберем, за да направим нещо голямо и красиво след края на световното първенство през лятото. Може би през август”, сподели Де Азис пред O Globo.

„Организираме няколко събития в Европа, Азия и Бразилия. Разбира се, че ще направим нещо и с бразилския национален тим", допълни братът на бившия футболист на ПСЖ, Барселона и Милан.

За последно Роналдиньо игра в родината си за Флуминезе, но напусна тима през септември 2015 година. След това бразилецът взимаше участие само в благотворителни и демонстративни мачове, а през миналия месец загатна, че ще приключи с футбола през настоящата 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    7 0 Отговор
    Новината потвърди братът на 37-годишния нападател и негов брат Роберто.
    А майка му каква му се пада?

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чичу Ади

    3 0 Отговор
    Той завалията от 3 години е приключил с футбола, сега понеже решил да изкара още някой лев от Европа, Азия и Бразилия, официално бил приключил... Това означава ли, че вече няма да рита и "благотворително". Като я чуя тая дума и падам под масата от смях. Правим "благотворителен" мач, събираме парите на балъците и после даваме 10% за благотворителната фондация- за братът .... де Азис!
  • 4 Хубенов

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пенчо":

    Новината потвърди агентът на 37-годишния нападател и негов брат Роберто де Азис. Пак си чел между редовете

    Коментиран от #5

  • 5 Чичу Ади

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хубенов":

    Не е чел между редовете, а просто си поправиха грешката. Ама с тоя вакуум в манерката, как да ти дойде такова нещо на "ум"?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.