Last news in Fakti

20 Януари, 2018 10:27 2 921 3

Марадона към Роналдо: Далеч си от номер едно!

  • марадона-
  • роналдо-
  • меси-
  • сравнение

Легендата отново коментира съперничеството между Роналдо и Лео Меси

Легендата на световния футбол Диего Марадона заяви, че асът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е далеч от това да стане най-великият футболист в историята.

Той беше принуден да коментира думите на португалеца, който се провъзгласи за такъв в края на миналата година. Също така Дон Диего взе отношение за пореден път за съперничеството между Роналдо и неговият най-голям съперник през годините - суперзвездата на Барселона Лионел Меси.

"Всеки може да си говори каквото му дойде на ума, в това число и пълни лъжи. Аз обаче не мисля, че Роналдо е най-великият футболист в историята на тази игра. Със сигурност не е. Въпреки това, аз уважавам това, което е постигнал в кариерата си. Но не и повече. В момента е прекалено далеч от това да бъде най-добрият футболист в историята", отсече световният шампион за 1986 година Марадона.

На въпрос как би сравнил Роналдо и Меси и участието им в своите национални отбори, Марадона отговори: "Тук всичко зависи от съотборниците, които се намират до тях. От отборът, който треньорът на Португалия построи около Роналдо, и от този отбор, който все още Хорхе Сампаоли не е построил в Аржентина. Той дойде с цяла лаборатория, все едно ние живеем в каменната ера, и няма какво друго да постигнем, освен една победа с 3:1 над Еквадор. И ние спечелихме само защото за Еквадор играха момчетата от младежкия отбор до 20 години. Те просто нямаха никакъв шанс срещу индивидуалната класа на нашите футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    3 9 Отговор
    Този брадата ли си скубе, че е напрайл такваз физиономия?
  • 2 Брат ми

    4 6 Отговор
    Дебелото джудже пак е прекалил с белото.
  • 3 lol

    1 4 Отговор
    За разлика от теб Марадонче, където всички знаят, че си взимал и си се блъскал с стероиди и наркотици, а Роналдо не е такъв :) плюс това преди 3,4 месеца друго говореше за Роналдо :)