21 Януари, 2018 01:00 1 180 0

Джеко е все по-близо до Челси

  • джеко-
  • рома-
  • челси-
  • трансфер

Футболистът е дал съгласието си да премине при лондончани

Футболистите на Рома Един Джеко и Емерсон Палмиери са дали съгласието си да преминат в Челси и сега всичко зависи от преговорите между двата клуба, разкри Sky Sport Italia. Вероятността двойната сделка да се осъществи е много голяма. От "Стамфорд Бридж" са излезли с оферта на стойност 50 млн. евро, но от Рома поискали минимум 65 млн. Последните информации обаче сочат, че "вълците" биха се съгласили и на вариант 50 млн. плюс още 10 млн. под формата на бонуси. Рома обаче вече не се интересува от Мичи Батшуай, когото от Челси бяха готови да пратят под наем на "Олимпико".

По-рано вчера личният агент на Джеко - Ирфан Реджепагич заяви, че босненският национал иска да остане в Рома. Той обаче призна, че мениджърът на Челси Антонио Конте много харесва нападателя.

Джеко има опит в Англия от престоя си в Манчестър Сити между 2011 и 2015 година. Той изигра 130 мача и вкара 50 гола в Премиър лийг, след което премина в Рома.

Бразилецът Емерсон записа само 15 минути до момента в Серия "А" през сезона, защото дълго време лекуваше контузия. Той е ляв бек, а Конте иска да засили конкуренцията и на този пост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА