20 Януари, 2018 14:57 2 943 5

Шарапова бе отнесена в Австралия

  • шарапова-
  • кербер-
  • загуба-
  • australian open

Рускинята загуби с катастрофалното 1:6;3:6

Бившата номер 1 Мария Шарапова претърпя тежка загуба в третия кръг на Australian Open. Рускинята беше сразена с 1:6, 3:6 от германката Анджелик Кербер, която на осминафиналите ще се изправи срещу победителката от срещата Агниешка Радванска и Су-Уей Хсиех.

Кербер, която спечели в Мелбърн през 2016 г., започна агресивно и постигна пробив още в първия гейм, а от тук започна тоталния контрол върху сета. Рускинята успя да вземе третия гейм, но това се единственият в нейна полза в първата част. Анжелик доминираше със сервиса си и от дъното на корта. Тя се справяше с мощните удари на Шарапова, която опита да промени нещо с няколко по-разнообразни отигравания, но германката имаше отговор и на тях.

В началото на втория сет след 15-ата непредизвикана грешка на Мария тя допусна пробив и изоставаше с 0:2. По всичко личеше, че няма как да се върне в мача, но носителката на 5 титли от Големия шлем за пореден път показа, че не се предава и трябва да бъде победена. Кербер й помогна след гейм, в който направи няколко грешки. Шарапова изравни за 2:2 и заигра по-уверено. Кербер обаче просто бе по-добра, стигна до нов пробив за 5:3 и след това сложи край на мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 2 Отговор
    Жалко
  • 2 незнайко

    4 4 Отговор
    Голяма работа, та тя е вече на възраст !
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Няма лекарство за настинки, няма победи.
  • 4 тенис

    0 0 Отговор
    Гришо ще я зареди за победи.
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    Защо не всемат да се отешат с Гришо. И двамата знаят кой какво иска, руското момиче си е наше моме.