21 Януари, 2018 13:55 4 171 3

Реал Мадрид зачеркна Роналдо

  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • перес-
  • продажба

Флорентино Перес иска да продаде ибериеца след края на сезона

От Реал (Мадрид) са информирали Кристиано Роналдо, че спокойно може да преговаря с други клубове за негов летен трансфер, твърди Yahoo Sports. Лично босът на "кралете" Флорентино Перес ясно осъзнава, че в момента португалеца явно повече тежи на отбора, отколкото да помага, и е склонен да се раздели с него.

Интерес към ибериеца има от ПСЖ и Манчестър Юнайтед, като тепърва ще се види кой ще бъде по-настоятелен.

На "Бернабеу" пък ясно осъзнават, че през идното лято ще бъде и последната възможност отборът да изкара сериозна сума от своя футболист. Разбира се, тя ще бъде може би една десета от клаузата за откупуване, която е 1 милиард евро.

Смята се, че отношенията между Роналдо и Перес рязко са се влошили напоследък и това също ще допринесе за неговата продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 две греди и автогол

    23 7 Отговор
    На Роналдо му мина времето, може да изкара още година две в големия футбол и толкоз. Който го купи от Реал ще се набута яко - ще даде много пари за трансфера, после огромна заплата, трябва да му трае и капризите, а ефективността му вече ще е малка.
  • 2 Иванчо

    14 6 Отговор
    Да хваща самолета за Сащ
    Или към Турция
  • 3 lol

    6 5 Отговор
    Виждам, че коментират някои расисти и малчугани тукс, където не разбират грам от футбол. Та Роналдо е постигнал доста повече от всички други футболисти по света! Сега му е така да се каже “лошо време” и няма морал не е неговата вина, че неможе да играе, Перез трябва да прпдаде няколко футболисти, но възможно най-скоро Роналдо ще се стегне и пак ще е на върха!