22 Януари, 2018 16:04 2 300 4

Джошуа: Защо ми е да се бия в САЩ?

  • джошуа-
  • бокс-
  • сащ-
  • титла

"Тръгвам само ако ми кажат, че ще правим нещо голямо", отсече британецът

Носителят на три шампионски пояса (IBF, WBA и IBO) Антъни Джошуа коментира бъдещ бой в САЩ. Британецът скоро трябва да се бие с американската звезда Дионтей Уайлдър, но по всичко личи, че срещата няма да е зад Океана.

"Защо да се бия в Америка, след като пазарът във Великобритания е толкова силен? Защо да го оставя просто така? Нямам нищо против да отида в Щатите, ако хората кажат - Виж, Антъни, това ще циментира наследството ти като най-добрия в тежка категория", тогава със сигурност ще се замисля.

Но там никой не е казал подобно нещо. Няма да отида в Лас Вегас, защото просто всички останали го правят. Не искам да го правя ей така си. Това, което направихме с Владимир Кличко на "Уембли" беше феноменално.

Много от моите фенове са във Великобритания. Истината е, че дадох възможност на хората от моя район да пътуват половин час до "Уембли", за да гледат една от най-големите битки в историята на бокса. Това е другата причина, поради която не искам да пътувам до Америка. Това ще ограничи моите хора от възможността да дойдат и да ме гледат" коментира Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    11 4 Отговор
    Респект към патриотизма му... макар и не много европеец
  • 2 Jack Bauer

    4 0 Отговор
    "Патриотизъм" ли, глупости. Просто казва "малко плащате и за това няма да дойда в Америка", но по малко по-културен начин.
  • 3 Ekspert

    4 2 Отговор
    Излез от Англия или нещо те шубе да се биеш извън Англия.у дома и стените помагат ,затова си кротуваш
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Като му видях последния мач,който беше спрян по-рано от нужното се съмнявам да се навие да играе е щатите