Last news in Fakti

23 Януари, 2018 13:01 2 176 4

Данчев отива по спешност в Индия заради Бербатов

  • бербатов-
  • керала бластърс-
  • обезщетение-
  • данчес

Българският нападател чака дебело обезщетение ако Керала го разкара

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев е поел към Индия, за да проучи на място ситуацията около нападателя. Местните медии съобщиха, че звездата е пред раздяла с Керала Бластърс преди изтичането на договора. Ако се стигне до такава, то трябва да бъде уговорено обезщетение за играча, който е подписал до края на сезона.

В Берое следят ситуацията, тъй като имат интерес да привлекат Бербатов в състава си, пише "Меридиан Мач". Треньорът Александър Томаш не скри, че е готов да разговаря с Митко, за да дойде под Аязмото. Томаш и помощниците му Косьо Мирчев и Тодор Кючуков са едни от най-близките приятели на нападателя, който заради тях често пътуваше до Стара Загора и тренираше.

Бербатов се появи и на занимание на аматьорския ЦСКА 1948, но според запознати едва ли би приел да играе там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    13 4 Отговор
    Вместо да играе се надява да го изритат за да прибере кинтите. За чеп на зеле не става вече.
  • 2 Гост

    11 2 Отговор
    Вместо да стане емблема там, да поведе всички роми към родината им, отиде и се о--а, като циганин!
  • 3 криптофен

    2 2 Отговор
    Такъв артист във родния ни спорт не е имало от 681 лето!Малко талант,с много късмет и никакви футболни умения заслужаващи завидния му рейтинг.Просто както се казва попаднал в точното време на точното място и вероятно създава добро първо впечатление.Да е жив и здрав и да продължава с криптоуменията си във футбола щом има мениджъри да му изсипват чували с пари!Признавам му обаче...умее да ги харчи по най добрия начин!
  • 4 Магарето

    1 0 Отговор
    ОКАЗА СА К..УТ, ПОНЕ ДА НИ ЛЪЖИ ХОРАТА, НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ГО ЛИНЧУВАТ ТОЗ ПО.ЕРКО