23 Януари, 2018 15:55 2 148 1

Неймар се разсърди на феновете - отказа да играе

  • псж-
  • неймар-
  • сърдене-
  • освирквания-
  • фенове

Звездата на парижани се е засегнал от освиркванията по негов адрес

Голямата звезда на ПСЖ Неймар може да пропусне утрешното домакински на Гингам в среща от 1/16-финалите за Купата на Франция. Според авторитетното издание Le Parisien причината за това не е травмата в бедрото, която мъчи най-скъпият футболист на планетата в последно време.

Физически бразилският национал е готов да излезе на терена, но психически не е. Неймар се е обидил на феновете на "принцовете", които го освиркваха бурно, защото за пореден път взе топката от ръцете на Единсон Кавани, за да изпълнява дузпа.

Това се случи при разгрома със 7:0 над Дижон, като техничарят заби четири гола. Уругвайският стрелец пък се нуждаеше от още едно попадение, за да се превърне в голмайстор №1 на ПСЖ за всички времена, но Неймар му попречи да счупи рекорда.

Освен освиркванията, привържениците на парижани скандираха и името на Кавани, докато кариоката изпълняваше наказателния удар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коко джамбо

    3 1 Отговор
    8:0 завърши мача ! Само да кажа