25 Януари, 2018 11:29 1 710 0

Реал Мадрид записа срамна страница в историята си

  • реал мадрид-
  • купа на испания-
  • срам-
  • отпадане-
  • леганес-
  • бензема

Белия балет загуби от Леганес с 1:2 и отпадна от Купата на Испания

Реал (Мадрид) загуби с 1:2 у дома от Леганес в среща реванш от четвъртфиналите на турнира за Купата на Краля. "Белите" бяха победили с 1:0 като гост, но на свой терен не успяха да стигнат поне до равенство и напускат борбата.

Ерасо смълча трибуните на "Бернабеу" след попадение в 31-ата минута за 1:0 в полза на Леганес, като при този резултат завърши първата част.

В началото на второто полувреме Карим Бензема поуспокои феновете с гол за 1:1, но малко повече от 10 минути след това (55') Габриел отново даде аванс на гостите.

След попадението треньорът на Реал - Зинедин Зидан пусна Даниел Карвахал, Лука Модрич и Борха Майорал, за да помагат на Бензема, Иско и Серхио Рамос в пълния с резерви тим на "белите", но до обрат не се стигна.

Леганес се присъедини към Севиля и Валенсия на полуфиналите, а днес Барселона и Еспаньол (0:1) ще определят последният в последната четворка за Купата на Краля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА