Last news in Fakti

25 Януари, 2018 16:57 1 475 3

Лечков: Няма да ви кажа дали оставам в БФС

  • лечков-
  • михайлов-
  • бфс-
  • лига на нациите-
  • национален отбор-
  • президент

"Нека има напрежение", заяви вицепрезидентът

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков е оптимист, че националите могат да завършат на първо място в Група 3 на дивизия „С“ за новосформираната Лига на нациите. Жребият отреди България да спори със Словения, Кипър и Норвегия. Както е известно, новият турнир заменя досегашните контролни срещи.

Лечков отново коментира и най-горещата тема - изборът на президент на БФС, който ще се проведе на 16 февруари. Героят от САЩ`94 отново каза, че Борислав Михайлов ще спечели. Дали обаче Лечков ще остане в ръководството на БФС...

"За мен са нормални нещата, с оглед на групата, разстоянията, които така или иначе в такава ситуация са важни, отборите са на нашето ниво. Мисля, че трябва да гледаме оптимистично. Треньорът трябва да е доволен, момчетата също. Дай Боже това, което всички искаме, да имаме добри резултати и да се възползваме от възможността, която дава УЕФА“, започна Лечков, който се прибра в България часове след жребия в Лозана.

"И за мен най-добрият отбор в групата е България. Но не само на приказки, затова наблегнах - нека подкрепяме момчетата. Иска ми се да вървим по правилния път, за да можем да се подплатим. Има възможност за евроквалификациите да сме в по-добра позиция“, добави вицепрезидентът на БФС.

"Така или иначе ще има четири отбора, които ще играят помежду си накрая. Надявам се ние да сме един от тези тимове“, добави футболният началник за формата на турнира, който ще излъчи и участник на Евро 2020.

"Иска ми се да сме първи в групата. Няма да говорим за провали, ако не сме лидер. Това е ново, нека се възползваме. Момчетата, ако осъзнаят за какво става въпрос, да дават повече от себе си и да ни зарадват. Не сме аутсайдери, напротив", каза още Лечков, който не пропусна и предстоящите избори за шеф на БФС на 16 февруари. Конкуренти са настоящият президент Борислав Михайлов, Любослав Пенев и Ивайло Дражев.

"Убеден съм, че Михайлов ще спечели. Няма да кажа дали и аз ще остана в ръководството, ако Михайлов спечели. Нека има напрежение. Моят кандидат е Михайлов, подходящ е и заслужава. Оттам, където се връщаме, бяхме добре посрещнати заради него", завърши Лечков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    5 1 Отговор
    Тоя селян*ур да си ходи на село да пасе овци. За друго не става.

    Коментиран от #2

  • 2 гларус

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Селяндур е оня с дъвката дето духа супите . Лечков е една от иконите на българският футбол . И съвсем не е прост за разлика от чичовото доказан простак и в ефир
  • 3 Джак

    0 0 Отговор
    Къдравия пак бисери. Ех Лечков Лечков ... ако не беше рипнал за голямата кметска лъжица, с добро щяхме да те помним в Сливен. А ти ... омаскари се, орезили се, за смях стана на дърти години. А така ти се радвахме, особено 94'. Златни хубави времена бяха. Славни ...