Last news in Fakti

26 Януари, 2018 13:57 10 262 10

Лекар за Джокович: С кариерата му е свършено!

  • джокович-
  • лекар-
  • контузия-
  • кариера

"Не знам дали и операция ще му помогне", твърди специалистът

Контузия в ръката може да сложи край на кариерата на Новак Джокович. Това разкрива сръбският "Курир", позовавайки се на мнението на един от най-добрите хирурзи в Австралия Питър Брукнер, прегледал тенисиста след загубата от корееца Хьон Чунг на Australian Open. Ноле се завърна на корта след половин година в лечение на травма, но явно проблемът му все още съществува.

"Изглежда, че тъканта е много повредена. Не е толкова лесно да бъде възстановена, тъй като се появява при натоварване. Опита без операция, но това очевидно не даде резултат. Той със сигурност ще се консултира и с други лекари, но е възможно да не успее да се оправи и с операция. Кариерата му виси на косъм", коментира докторът.

Брукнер сравнява травмата на Джокович с контузии в ахилесовите сухожилия на атлетите и в коленете при футболисти и волейболисти - често причини за прекратяване на кариерите им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е лесно даже хич

    53 16 Отговор
    Постоянно във върховна форма толкова години , Несравнимо натоварване
    Някой си мислят че само лапат мангизи ей така, И критикуват Гришо що не бил номер 1 . ай щъ в ............................

    Коментиран от #2

  • 2 ключаря

    33 25 Отговор

    До коментар #1 от "Не е лесно даже хич":

    И като е номер 15, 9, 3, или 4 какво, бе умник? - натоварва се 15, 9 3 или 4 пъти по-малко? Пак толкова се натоварва, ама не може да стане номер едно и може би, щом на 26 не е станал, никога няма да стане, или, ако стане случайно, както вече писах, ще стане само ако Джокович, Надал, Федерер или който и да е от първите 10 не играят по някаква причина.Някой вече писа - "всеки от първите 100 може да го бие, докато с Джокович и Федерер това може да се случи много трудно - с Джокович, докато не се контузи май изобщо не се е случвало, ай . щъ та в умника
  • 3 ключаря

    14 22 Отговор
    Нямате си на идея, колко съм доволен от резултатите от +- гласуването.Още веднъж ме убеждавате, че съм прав за това, че живея в самоизяждащ се свят.Как е възможно дебили с 1000 лв. заплата да са съгласни с това, някой човек, независимо кой, да получава милиони на година - визирам професионален спортист например!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "ключаря":

    пич, бъркаш "получава" с "изкарва"

    Коментиран от #5

  • 5 ключаря

    20 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Пич, бъркаш ти!
    Никой/ визирам футболист например/ не може да изкара 100 милиона за един сезон - ако не му ги дадат, разбира се.Какво искаш да ме убедиш - че един футболист може да произведе един обществено значим продукт, за който другите да заработят с техните заплати по 1000 - 10000 лева месечно 100 000 000 за един сезон.Няма такъв продукт на света, най-малко продуктът на един футболист, например.
  • 6 Бойко Тиквата

    6 2 Отговор
    Откакто жена му му проми главата с веганските глупости го закъса много. А беше най-добрия!

    Коментиран от #7

  • 7 копеле

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко Тиквата":

    Прав си, който е станал веган е пълен идиот, особено ако е послушал жена.

    Коментиран от #9

  • 8 Зорлем

    6 4 Отговор
    Конспираторът в мен не може да се отърве от чувството, че този спад във формата на Новак не е толкова заради някаква нова диета, а защото нещо са затегнали контрола върху някой зоб, дето му трябва.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Фена

    0 2 Отговор
    Лятото вкараха няколко нови вещества в списъците със забранени стимуланти и всички велики и непобедими пенсионери в тениса се изпоконтузиха и сега като взеха да се връщат малко по малко се вижда реалната им форма, не повече от осминафинал.