26 Януари, 2018 16:57 1 628 0

Каранга бил предлаган на Лудогорец

  • каранга-
  • агент-
  • лудогорец-
  • цска-
  • перейра-
  • оферти

Агентът на бразилеца заяви, че има много оферти за него

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга се е разминал с трансфер в Лудогорец. Това обяви пред Нова ТВ бразилският мениджър Руджерио Перейра, който допълни, че таранът не трябва да бъде продаден за по-малко от 5-6 милиона евро.

"Това, което знам за Каранга, е, че е имало оферта. Мисля, че той трябва да остане още малко тук. Цената му се вдига. Той е добър футболист. Четох в Бразилия, че отбор от арабските страни е проявявал интерес към него", каза Перейра, след което продължи:

"Много ми харесва как работи Кирил Домусчиев. Поставя цена и държи на нея. Така трябва. Търся играч като Каранга, но няма и в Бразилия. Навремето съм предлагал Каранга на Лудогорец, но по една или друга причина не се получи. След това той отиде в Южна Корея и сега е в страшна форма. Ако съм президент, няма да го продам за по-малко от 5-6 милиона евро. Мисля, че Гриша Ганчев ще го продаде на добра цена. Играч с качествата на Каранга струва пари", допълни бразилският мениджър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА