27 Януари, 2018 15:32 3 736 3

Реал Мадрид намери заместник на Зидан

  • реал мадрид-
  • зидан-
  • зинедин зидан-
  • треньор-
  • намери-
  • заместник-
  • futbolist
Реал Мадрид намери заместник на Зидан - 1
Снимки: shutterstock

Ръководството на Реал Мадрид е намерило подходящ заместник на треньора Зинедин Зидан в лицето на мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, твърди британското издание Daily Mail.

Испанското издание Marca пък посочи две имена за евентуални заместници на френския специалист. Според тях мястото на Зидан може да бъде заето или от Маурисио Почетино или от Юрген Клоп, който оглавява Ливърпул.

Според британските медии обаче, по-вероятният кандидат за поста е аржентинеца, с когото представители на "белия балет" вече са влезли в контакт, а той е проявил интерес към работата в Испания.

Реал Мадрид намери заместник на Зидан

Почетино има договор със "шпорите" до 2021 година, който обаче не включва клауза за предсрочно освобождаване. Ако иска да поеме Реал, то Почетино ще трябва да убеди собственика Даниел Леви да го пусне.

В същото време обаче Тотнъм не иска да се разделя с Почетино, тъй като задържа основни фигури в състава като Хари Кейн, Деле Али и Уго Лорис именно с перспективата мениджърът да остане дългосрочно в клуба.

Испанските медии обаче твърдят, че Почетино се ползва със сериозни симпатии от президента на Кралския клуб Флорентино Перес, но евентуално негово привличане ще е обвързано със заплащане на трансферна сума. Същевременно, се отчита, че Перес имал добри отношения с боса на "шпорите".

Лошите резултати на Реал през сезона увеличиха спекулациите за раздяла със Зидан.

Думите на Почетино, че предпочита да се върне във фермата си в Аржентина, отколкото да води един ден Барселона, със сигурност стоплят сърцата на феновете на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шампиона

    5 1 Отговор
    Те му продадоха сума футболисти, а не купиха никой и накрая Зидан им виновен...Много бързо забравиха, че ги вкара в историята с 2 титли под ред..
  • 2 Тренер

    2 2 Отговор
    С такъв отбор и магаре да сложиш за треньор, ще станат шампиони. Трябва да си доста кекав за да попаднеш в неговата ситуация....
  • 3 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    "Реал Мадрид" свързвани с трансферната цел на "Ливърпул" Алисон Бекер

    http://otbor.bg/real-madrid-svrzvani-s-transfernata-tsel-na-livrpul-alison-beker