Last news in Fakti

29 Януари, 2018 09:24 1 745 2

Бербатов все пак ще остане в Индия

  • бербатов-
  • индия-
  • оставане-
  • керала бластърс

Българинът вероятно ще изпълни договора си, прогнозират в Индия

Димитър Бербатов вероятно ще се размине с раздяла с Керала Бластърс. Това прогнозират индийските медии, въпреки че в последните дни се заговори, че Бербо може да бъде освободен, за да направи място за ново чуждестранно попълнение.

Оказва се, че треньорът Дейвид Джеймс най-вероятно ще се раздели с холандския нападател Марк Сифнеос. В последните дни се спекулира, че Керала е на път да си върне халфа Виктор Пулга, а може да привлече и бразилския нападател Нилмар. Голяма е вероятността второто място за чужденец да бъде освободено от угандиеца Кезирон Кизито.

Според последните информации Бербатов ще остане в тима от град Кочи и ще се завърне в игра едва, когато бъде напълно възстановен от контузията си. В последно време българинът тренира с юношеския отбор на Керала Бластърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 2 Отговор
    СКУНКС ЗА МЪРДАТА !!!
  • 2 Марадона

    1 0 Отговор
    Комунизмът взе земята на хората, направи материала управници . . . . сега сме "нация" от материал и болни хора, тук- таме некое Бербатовче да блесне ама за кратко