Last news in Fakti

29 Януари, 2018 13:01 1 499 2

ЦСКА иска 5 милиона от араби за Каранга

  • цска-
  • цена-
  • каранга-
  • ал насър-
  • оферта

Ал Насър иска звездата на ЦСКА

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга попада в селекционните планове на третия най-успешен саудитски отбор – Ал Насър. Това съобщи водещият местен спортен вестник „Arreyadi” на първа страница във вчерашния си брой.

Според информацията, Каранга е опция №2 да подсили атаката на тима. Приоритетен избор е гамбийският голаджия Бубакар Травали, който играе за китайския Янбиян Фунде. Саудитците са направили оферта за него, но според публикациите в Азия на този етап са далеч от сделка. Така в Ал Насър имат готовност да се насочат към Фернандо Каранга.

Арабите са напълно способни да отговорят на финансовите претенции на ЦСКА, както и на тези на играча, пише „Тема Спорт“. Както е известно, „червените“ биха обмислили продажба на бразилския си голмайстор, ако получат предложение от поне 5 милиона евро. Ал Насър има традицията да плаща големи суми за неособено известни футболисти в последните пет години. Рекордните покупки са за 10 и 7 милиона евро, и то за местни играчи. За чужденец са достигали таван от 5,5 милиона. Това е сумата, платена на Фламенго през 2014 година за Ернане, но нападателят се оказа провал – (7 мача и един гол).

Тимът, който иска голаджията на ЦСКА, заема четвърто място от 14 отбора в елита на Саудитска Арабия след 17 кръга от общо 26. Първенството приключва на 12 април. Ал Насър е осемкратен шампион, като има трофеи и на международната сцена. Негови треньори са били Димитър Пенев (1997) и Димитър Димитров-Херо (2004-05).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    0 0 Отговор
    А аз искам 10 000 евро за ладата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.