29 Януари, 2018 14:02 2 164 9

Русия ще си прави собствена Олимпиада

  • русия-
  • олимпийски игри-
  • организация

Сочи приема състезанията на обектите от 2014 година

Руският курорт Сочи изрази готовност да организира алтернативни олимпийски игри за спортисти, които не са получили възможност да участват в ПьонгЧанг 2018.

„Сочи е готов за провеждането на състезания от най-високо ниво. Всички обекти, които бяха използвани по време на зимните олимпийски игри през 2014 година, са в отлично състояние и готови да приемат спортистите още утре. Голяма част от състезанията за тези, които МОК не допусна в Пьончан, ще се проведат именно в Сочи“, съобщи в. „Известия“.

Според информацията в състезанията ще вземат участие 500 спортисти. Очаква се, освен руснаци да бъдат допуснати и чуждестранни атлети, които по различни причини не са получили квоти за Пьончан 2018. За момента няма яснота за периода на провеждане на състезанията.

Както е известно, Русия проведе алтернативни състезания за своите спортисти и по време на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 година. Тогава руснаците не бяха допуснати от МОК до Олимпиадата, а изключение беше направено за единици спортисти от Русия. Призьорите от алтернативните състезания получиха премии като за олимпийски медали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    20 25 Отговор
    Най-добре е руската кочина да се обгради с Велика руска стена, да не допуска никой в Русия, както и тя да не излиза навън. Да си прави всичко самостоятелно и отделно от света. И на света ще бъде добре без нея а и руснаците ще се чувстват по-добре.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 К.К.

    12 5 Отговор
    Много добре, трябва да стане традиция всеки да си пие, яде и пуши какво си иска без допинг тестове и да се състезава.
    Всички взимат химия, но някои с по напреднала фарм.индустрия не ги хващат.
    Два отбора по щанги може да класираме.
  • 4 Тръмп

    14 13 Отговор
    Олимпийски игри за Допингирани!:):):)Или Комунистическа Олимпиада!:)
  • 5 премии като за олимпийски медали

    14 5 Отговор
    Личи си колко им пука на руснаците )) я - я напишете още нещо ахахахаха...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 незнайко

    13 10 Отговор
    САМО ТАКА. БРАВО НА РУСНАЦИТЕ.
  • 8 коментар

    11 6 Отговор
    Това е все едно вкъщи да си правя състезания със себе си и да се хваля колко много съм напреднал след като сам си правя самооценка и никой не знае с какво се самосъстезавам!!!

    Коментиран от #9

  • 9 БГ национал треньор в Москва

    10 5 Отговор

    До коментар #8 от "коментар":

    Това означава, ЧЕ УВАЖАВАШ И ЦЕНИШ СОБСТВЕНИТЕ СИ ШАМПИОНИ! Когато някакъв чистач унищожи допинг пробите за 20 години на атлетите от САЩ - никой нищо не се възмути. Сега руснаците се изплюли отвисоко на МОК и раздава бонуси на спортистите, КОИТО СА ШАМПИОНИ НА РУСИЯ, защото спорта е пример, дисциплина и култура. Обществото плаща тези бонуси и ако може някой да бъде недоволен, това трябва да са руските граждани, а не Бг злобеещи тролове! Тази постъпка показва дълбоко уважение и признателност към спортистите и техните усилия! Пример за единство, солидарност и презрение към чуждото въздействие ! Разочаровани ли сте от НПОтата???