30 Януари, 2018 11:57 2 328 0

Неймар проговори за отношенията си с Кавани

  • неймар-
  • кавани-
  • отношения-
  • трансфер-
  • освирквания-
  • псж-
  • реал мадрид

"Надявам, че той ще вкара още много голове за ПСЖ”, заяви бразилецът

Рекордният трансфер на ПСЖ и въобще в историята на футбола за 222 милиона евро Неймар реши да даде яснота по някои въпроси около неговата личност. Бразилската суперзвезда говори пред медиите в родината си за споровете с Единсон Кавани, освиркванията срещу него и слуховете за евентуален негов трансфер в Реал и обратен такъв на Кристиано Роналдо при парижани.

„За мен това е нормално. Естествено бях ядосам за освиркванията. Но един футболист затова е на терена. Понякога ти крещят, понякога ти се радват. Свикнал съм на това. Радвам се, че спечелихме мача. Това е най-важното”, каза Неймар за освиркванията от феновете в мача срещу Дижон.

„Радвам се много за него. Ще продължа да давам всичко, за да го подкрепям във всеки мач. Освен това се надявам, че той ще вкара още много голове за ПСЖ”, сподели бразилецът за отношенията си с Единсон Кавани, а за споровете около това кой да бие дузпите, допълни: „Треньорът ме е избрал изпълнител на дузпи. Кавани няма проблем с това. Треньорът е решил и аз съм приел тази отговорност”.

„Много съм щастлив и спокоен с моите приятели и съотборници тук. Дойдох тук, за да пиша история. Винаги ще давам най-доброто от мен и ще вкарвам много голове”, заяви Неймар за ПСЖ.

„Тези слухове винаги ще ги има. Имало ги е и когато бях в Сантос и Барса. Винаги, когато трансферният прозорец е отворен, моето име се споменава. Невъзможно е да предотвратя това. Щастлив съм си се чувствам добре. За добрите играчи винаги има спекулации”, коментира бразилецът слуховете за негов трансфер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА