Last news in Fakti

31 Януари, 2018 14:56 1 963 5

Хървати за Божинов: Добър е, но формата му е трагична

  • божинов-
  • риека-
  • форма-
  • класа

В Риека притеснени от това, че българинът не е играл отдавна

Хърватските медии направиха обстоен анализ на неофициалния дебют на Валери Божинов с екипа на Риека. Българският нападател игра вчера през първите 45 минути за тима по време на загубата с 0:2 от немския Манхайм.

Според местните издания Божинов е демонстрирал с някои отигравания класа си, но го упрекнаха за лошата му спортна форма.

"Треньорът Маташ Кек не се съмнява в качествата на Божинов, а играчът показа, че и няма причина да го прави. Със сигурност има класа. Нападателят обаче отдавна не е играл и това е причина все още да не подписал. Ясно е, че има проблеми с физическата си форма и все още не ясно дали Кек ще му предложи договор", пишат в Хърватия.

Очаква се съвсем скоро да стане има яснота около бъдещето на Божинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 0 Отговор
    Що обиждате така нашия талант бе.
    Много е добър но в чалготеките. Може да ви научи как се пее трепни и шушана.
  • 2 Камагра

    10 0 Отговор
    Материала е добър в забавленията - ядене, пиене, изхождане, хилене и смеене, подигравка на друг материал, няма как да си добър материал и добър играч, Божинов е бил добър играч като малък кога още не е бил себе си
  • 3 Гост

    10 0 Отговор
    На тези години футболистите почват да гаснат, тоя угасна преди 10 години! Сега ако вие мислите че при вас ще запали! Добре дошли в отбора на излъганите от него тимове! Човека е здрав като БИК, никога за никой тим не е изпотявал фанелката, пазил се е цял живот да не износи някое краче, така че желаем ви успех, дано поиграе за вас! Накрая със сигурност, той ще е най-доволния от сделката!

    Коментиран от #4

  • 4 Номер 5

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    ТАКА СТАВА КОГАТО МАТЕРИАЛА НЕ КОПА ПОЛЕТО И НЕ РАБОТИ ВЪВ ФАБРИКАТА - СТАВА ТАРИКАТ, МОШЕНИК, МУТРА, ТАЯ СИЛА МУ Е ДАДЕНА ДА КОПА А НЕ ДА ШАНТАЖИРА КЛУБОВЕТЕ
  • 5 Тони Найка

    0 0 Отговор
    Много е добър в клатенето на фолкаджийки и манекенки.........Мандръса здраво..........