Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 01:00 2 296 0

Барселона поиска Давид Алаба

  • барселона-
  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер

Каталунците започват офанзива през лятото за бека на Байерн

Барселона ще излезе със солидна лятна оферта за 25-годишния бек на Байерн Мюнхен Давид Алаба, гръмна мадридското издание "АС". Причината е, че техническият секретар на каталунците Роберт Фернандес иска австриеца на всяка цена заради неговата универсалност. Левият бек може да играе добре също така като крило и като централен бранител.

Фернандес е помолил президента Хосеп Мария Бартомеу да намери нужните пари, за да излезе предложение, на което баварският колос няма да може да устои.

От Байерн вече заявиха на няколко пъти, че не възнамеряват да продават Алаба, чийто договор е до лятото на 2021 година. Дали каталунците ще излязат с оферта за Давид зависи от това дали ще разкарат левия бек Люка Дин и централния защитник Томас Вермаелен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА