Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 16:03 3 052 1

Новак Джокович обясни за състоянието си

  • джокович-
  • контузия-
  • фенове-
  • обръщение-
  • възстановяване-
  • тенис

Сърбинът с обръщение към феновете си

Бившият №1 в света Новак Джокович се обърна към феновете си във Facebook и Instagram, като обясни какво е състоянието му в момента. От доста време 30-годишният сърбин е измъчван от контузия в лакътя и на Откритото първенство на Австралия миналия месец се видя, че той не е напълно възстановен.

“Драги приятели, дължа ви малко новини, свързани с моето възстановяване. “Влача” тази травма в последните две години и през този период бях при много лекари. В интерес на истината, имаше много различни мнения, различни диагнози, различни предложения… Не ми беше лесно да избера по кой път да поема и какво да направя. Миналия сезон си взех 6 месеца почивка с надеждата да се завърна напълно възстановен, но за съжаление продължавах да усещам болка. Много ми липсваше съревнованието, то е в кръвта ми и трябваше да се пробвам на Australian Open.

Така или иначе с екипа ми стигнахме до заключението да опитам различни методи след края на турнира в Австралия и преди няколко дни се съгласих да се подложа на лека медицинска интервенция на лакътя. Изглежда сега съм на прав път към пълно възстановяване. Голямо пътешествие се получи, трябва да кажа. От него уча много и съм благодарен за това. Винаги съм се грижел добре за тялото ми и съм търсел най-естествените начини за лечение и тялото ми ме е възнаградило с невероятни години в тура.

Чувствам се супер позитивно настроен и въодушевен да следвам програмата по възстановяването ми, за да мога да се върна на мястото, което обичам най-много. Корта. Ще ви държа в течение, благодаря, че ме подкрепяте!”, написа в социалните мрежи носителят на 12 титли от “Големия шлем”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАСАПИНА

    8 0 Отговор
    МНОГО ВЕЛИК ШАМПИОН И МНОГО ЧОВЕЧЕН ДАНО СЕ ВЪСТЪНОВИ НА ПЛНО ТЕНИСА БЕС НЕГО НЕМИ ДОСТАВИА ТЕКФ ИНТЕРЕС ВЕЛИК СИ ЦАРЕ АЕМО .