6 Февруари, 2018 11:02 2 333 5

Майкъла: Любо Пенев няма място в БФС

  • пенев-
  • бфс-
  • цска-
  • михайлов-
  • президент

"Любо става за треньор, бих го предложил на ЦСКА", коментира Георги Илиев

Любослав Пенев няма място в БФС. Това заяви Георги Илиев - Майкъла при гостуването в предаването „Спорно за спорта“ по biT. Бившият шеф в ЦСКА направи анализ на случващото се в българския футбол. Според него феновете не трябва да искат Бойко Борисов да се намесва при избора на нов шеф в БФС. „Нали виждаш какво става с втория лифт, а феновете се бъркат там, дето не им е работата, тяхната работа е да ходят на мачове, но както знаем българинът най-добре разбира от футбол и политика. БФС си върши добре работата.

„В България никой не е осъден за корупция, ние сме тръгнали да коментираме съдиите, нашите свирят добре, нали виждате какви фатални грешки правят в Европа. Футболът е най-ниската степен в корупцията, най-бедния спорт е в България – няма приходи, освен на Домусчиев, други отбори, които да имат печалба – няма. На пангара си, даваш пари и всички те псуват – Батков, Божков, Михов – всички са оплюти, така е в България. Любо Пенев няма работа да става мениджър“, каза Майкъла.

„Любо Пенев става за треньор, бях го предложил за треньор в ЦСКА, но Стамен Белчев се справя много добре. Президентството в БФС е мениджмънт, той трябва да знае как се изкарват пари – национални отбори, заплати, школи. Екипът на Боби Михайлов са от най-добрите футболисти у нас – Лечков, Костадинов, Сираков – Боби не е сам. Нека и те да поемат отговорност“, допълни Илиев.

Бившият футболист сравни ситуацията в БФС като „Колективна безотговорност“ – „Ние не искаме да има ред, вместо клубовете да наливат пари в чужденци, можеха да си направят стадионите. БФС не може да прави нищо без подкрепата на държавата. Всичко, което зависи от тях е направено, ето направиха всичко възможно да има отбор като ЦСКА и да играят“, посочи Георги Илиев.

„7-8 клуба са на път да изскочат от Първенството, те разчитат единствено на пари от телевизионните права. Много малко неща зависят от БФС, независимо колко отбора имаме в „А“ група, ние нямаме детско-юношеска школа, няма бъдеще“, каза още той.

Майкъла заключи, че ЦСКА се готвят за евротурнирите и ще играят там благодарение на БФС, но най-вероятно Лудогорец ще стане шампион и тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брадва

    9 1 Отговор
    Ти си просто още един фалшив цесекар, който говори каквото му падне и се върти около по-силния...Не знаеш, че самият Стоичков е инвестирал в това ЦСКА? И с Любо не се сравнявай!
  • 2 Марадона

    8 1 Отговор
    ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА ПРОМЯНА, НЕ СМЯТАМ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМ ГЛЕДАЙКИ ПЕРУКАТА, ПЕНЕВ Е НАУЧИЛ МНОГО ЗА ФУТБОЛА В ИСПАНИЯ, ВЕЧЕ Е ВОДИЛ ЦСКА И НАЦИОНАЛНИЯТ И ПОКАЗА ДОСТА ДОБЪР ФУТБОЛ, МИХАЙЛОВ НЕ Е ПОКАЗАЛ НИЩО ОТ 94Г НАСАМ
  • 3 Марадона

    6 1 Отговор
    Старите футболни шефове се страхуват от Пенев ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЯНА, а по-лошо не може да стане, така че не се притеснявайте от Любо
  • 4 фен

    4 1 Отговор
    С избора на Л. Пенев" хранилката" БФС ще спре за доста хора !
    1945-2018.....промяната я няма.Едни и същи хора-верни на партията.
  • 5 фен

    0 0 Отговор
    ТИ с ЛЮБО ли се мериш.