Last news in Fakti

7 Февруари, 2018 14:57 1 392 2

Папазов: На 14-ти всички да се целуват в залата!

  • левски лукойл-
  • папазов-
  • целувки-
  • животно-
  • баскетбол

"Ние сме като ранено животно, да не ни отписват толкова бързо", допълни треньорът

Левски Лукойл победи със 105:52 албанския Тирана в мач от Балканската лига. Успехът дойде след две тежки загуби от Рилски спортист и Балкан Ботевград, пише "Блиц".

„Според мен, в Тирана са прекалили с празниците след спечелването на Купата на Албания. Класата на съперника днес не бе от класата на последните ни съперници, но освен това, всичко бе в нашите глави”, коментира след успеха Константин Папазов.

“Нашата подготовка за мача с Балкан започна още в неделя, след дълъг разговор между мен и Тодор Стойков. Във всички случаи, ние имаме едно предимство и това е, че имаме по-лек мач в петък. На тях им предстои сблъсък за първото място, който ще бъде наистина много интересен. Това са двата отбора, които играят с огромно самочувствие, така че в събота ни очаква много интересен двубой между Балкан и Рилски спортист. Може би част от енергията на Балкан ще отиде в този мач, но оттам нататък Балкан е пълен фаворит, след като е победил Лукойл три пъти този сезон”, коментира още Папазов.

“Когато обаче едно животно е ранено, то се бори за живота си. Само искам да припомня да не ни отписват толкова бързо. Знам, че всички живеят с това и то им дава енергия, но ние не сме се предали и няма да се предадем до края на сезона. Нашата задача е да станем шампиони. Всичко друго е пожелателно. Ние няма да се разделим с нито един играч. Аз съм морален човек. Ако се наложи, може да търсим засилване в някакви позиции. Аз съм заложил на качеството на играчите и на морала. Всички те са отговорни”, каза Тити.

“Феновете на Левски зависят от нашето поведение. Когато ние играем добре, те са в залата. Ако играем по-слабо, ни наказват. На 14 февруари, в Деня на влюбените, каня всички левскари и левскарки да се целуват в залата”, призова треньорът на столичани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бесен Язовец

    1 0 Отговор
    Тази откачалка да ходи някъде да се лекува, че и без това народа е истерясъл. Освен че е психично-болен е и много нагло и злобно куче